Pressemeddelelse (3. august 2015)

Pepsi MAX Tourfinale i beachvolley på Bellevue strand

I weekenden den 8. og 9. august danner Bellevue strand nord for København rammen om den officielle Tourfinale på den danske Beachvolley Tour 2015. Det bliver et nostalgisk gensyn med et beachvolleyfinalestævne, der op igennem 1990'erne var et stort tilløbsstykke på Bellevue strand og senest blev afholdt på stranden for 15 år siden. Det er foreningen Elite Beachvolley der genopliver stævnet.

Det bliver et af sommerens ultimative beach events med sol, musik, sjov og en masse spændende beachvolley! Alle har mulighed for helt gratis at opleve de bedste mandlige og kvindelige beachvolleyspillere i Danmark kæmpe om æren og titlen som dansk Tourmester 2015. Der vil være tribune og masser af siddepladser, så folk i alle aldre har mulighed for at opleve de danske landshold og øvrige toptrimmede atleter på helt tæt hold. Nyd en kølig Pepsi MAX, deltag i konkurrencer, vind præmier og hep på dit favorithold. Følg allerede nu med på Facebook (#pepsimaxgs) og se stemningsvideoen fra den første turnering - Pepsi MAX Grand Slam, som med stor succes blev afholdt på Bellevue strand den 18. og 19. juli 2015.

Turneringen afholdes fra kl. 9.00 både lørdag og søndag og kulminerer med semifinaler og finaler søndag eftermiddag. Søndag formiddag er der desuden mulighed for at heppe på de mange triatleter, der deltager i Bellevue Triathlon. Vi håber, at se alle til endnu en dejlig weekend på Bellevue strand, hvor sport, musik og en fantastisk stemning forenes i smukke omgivelser.

Nystiftet forening med høje ambitioner

PresboldElite Beachvolley er en nystiftet forening, hvis formål er at forbedre kvaliteten af danske beachvolleyturneringer. Foreningen er drevet af 10 personer, der alle har spillet beachvolley på eliteniveau. Vi ønsker at bringe sporten tilbage på de populære strande og tilbage i mediernes og sponsorernes søgelyset, så de mange dygtige unge spillere i dag kan få flere af de samme fantastiske oplevelser, vi selv har haft.

Vi ønsker at tiltrække mange strandgæster, da det giver en særlig atmosfære og oplevelse for både spillere og tilskuere, og vi vil derfor også planlægge andre aktiviteter på stranden til glæde for alle. Vores ambition i år er at opbygge et centre court anlæg med en kapacitet på ca. 500 tilskuere, der skal fyldes op til finalerne.

Der vil være omkostninger forbundet med sådan et setup, og vi søger lige nu sponsorer, der kan hjælpe med at dække udgifterne. Ambitionen er ikke at tjene penge på vores arrangementer. Sponsorer skal udelukkende være med til at højne turneringskvaliteten og skabe fundamentet for en tilbagevendende begivenhed. For at gøre det attraktivt for sponsorer vil vi tiltrække alle de bedste spillere, masser af gæster på stranden og mediernes interesse.

Har I kontakter i jeres netværk, som kunne være interesserede i at støtte vores projekt, hører vi meget gerne fra jer, og vi vil meget gerne stille op til et møde for at fortælle meget mere konkret om vores planer og andre muligheder for kommende investorer.